Melin gyógyító gyertyák

 
Testgyertya, fülgyertya, csakragyertya
 

Reiki Mester által, gyógyító szeretet energiával készített fülgyertyák, testgyertyák, csakragyertyák.

Referenciák, vélemények a gyertyákról

A testgyertyák a nagyságánál is fogva csodákat tesznek. 
Legalább 10 kis gyereknek az arcüregét tudtam ezzel kitisztítani, szinte mindegyiknél elértük azt hogy nem kellett felszúrni.  Fülgyertyát rendszeresen használom van akinél már nem is jön elő a fülfájás 
(igaz, ezeket is a testgyertyával kezelem a nagyobb hatás érdekében) 
Csakra tisztítást is szeretik, igen meglepődve tapasztalják, mi mindent hoz ki. 
Egyszóval én mást gyertyát nem is használnék, mert amit a gyógyszertári, gyógynövényes boltokban lehet kapni nem hogy drágák, de picik, és húzásuk nulla.

Drága Melinda, hálásan köszönöm hogy a sors hozzád vezetett már vagy 5-6 éve, és megtudtam így mi az igazi gyertya hatása. Nagyon köszönöm. A Párom is imádja, aki kiropraktor.

Jó egészséget kívánok neked és családodnak, hogy még nagyon sok emberen tudj az országban segíteni.

 

Piroska, Eger, Egyensúly-sziget,

Masszázs, testgyertya kezelések, köpölyözés, moxa terápia.

http://www.egyensuly-sziget.hu

2017

Mint Reiki mester és mint ősi gyógymódokkal aktívan foglalkozó, dolgoztam többféle gyertyával de Nekem ez a legjobb. Nagyon szeretem  pl. arcüreg beszűrődés esetén. Elég 3 db gyertya és csodákat tesz. Nem beszélve a csigolyagyertyázásról. Azonnal oldja a blokkokat. Én ajánlani tudom mindenkinek szeretettel!

 

Köszönöm a lehetőséget:

Sipos Sándorné Judit

2017

Amióta én ismerem és alkalmazom, használom, használjuk, csak jót tudok el mondani róla! Gyógyításnál is több eseteknél jó hatást nyújt a betegnek, betegeknek! A használatánál a fájdalmak el múlnak a gyulladások csökkenek!

Azt tudom mondani, hogy gyulladásoknál és nagyobb fájdalmaknál többször kell használni! De pár nap alatt el múlik a fájdalmas gyulladás! Daganat kialakulásánál, minden nap szükséges alkalmazni, lehetőségek szerint egy idő pontban! Ha így használja a beteg, vagy segítő, akkor gyorsabb gyógyulást tud elérni! A daganat, vagy ciszta teljesen el tud múlni! Igaz, türelemre, hitre, szeretetre is szükség van, de ez az élethez tartozik! Aki gyógyulni akar, bátran használja!!!! Gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt nagyon jó!

 

Óré Lajosné Erzsike

2017

A testgyertyával kapcsolatos tapasztalataim nagyon jók és hatásosak. Szeretném veletek is megosztani. Használtam magas vérnyomás kezelésére, csonttörésnél, ideg-izom gyulladásoknál, ízületi gyulladásnál, vese, máj tisztításnál. Csakra tisztításnál is sokat segít. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a gyertyák használatáról és van még egy fontos összetevője ami nem más mint aki készíti őket :) Nagy Éva Melinda szeretete. Köszönöm a gyertyákat Meli és sok sikert, gyógyulást mindenkinek aki használja vagy használni fogja.

 

üdvözlettel: Demény Melinda

2017

A kapcsolatom a testgyertyákkal, hosszú évekre nyúlik vissza. Körülbelül tíz évvel ezelőtt sikerült meggyógyulnom, egy nagyon csúnya testi betegségből, mely nőgyógyászati területeken gócosodott, ekkor kezdtem el, részleteiben megfigyelni a gyertya hatásait, és segítőként, elkezdtem ezeket a tapasztalásokat rendszerbe fűzni. Az égésüket, az elhajlásukat, a végterméket, és ezeket az élményeket egy csokorba szedve, kibővítettem a családtagokra, barátokra, majd a páciensek körére is. 
Nagyon nagy öröm volt számomra, mikor rátaláltam, Nagy Éva Melinda gyertyáira, mert már az első használat után, döbbenten nyugtáztam, hogy ezekben a termékekben jóval, több a méhviasz, mint más, patikában vagy drogériákban található termékekben, és az égése is jóval hosszabb. Ami lenyűgözött még, az, az az energia, és fény, mely behálózza ezeket a termékeket, nagyon könnyen és jól össze lehet velük hangolódni, és a vákuum hatásuk óriási.

Nem kevés gyógyulási folyamat köthető hozzá,

-úgy mint- nőgyógyászati ciszták , miómák, méretének csökkentése, és-vagy teljes felszívódása

-visszatérő krónikus gyulladások megszűnése
-meddőség kezelése és feloldása
- migrén, fejfájás kezelése
-függőségek kezelése
-mindenféle lelki blokk,akár előző életes is-oldása és elengedése
A mankó, amit a gyertya ad nekem, a kezelések során, szenzációs és nagyon stabil. Nyilván minden gyógyulási folyamathoz szükséges a lelki oldás, és egyéb más kiegészítések , de a gyertya által nyújtott alap, tökéletes. 
Hálásan köszönöm, hogy rendszeresen rendelhetek, és az elkészítés folyamata is mindig nagyon gyors, a kiszállítás pontos és precíz.
Mindenkinek javaslom, aki nyitott a fejlődésre, vagy a gyógyulás útján indulna, betegségből adódóan, vagy egyszerűen közérzetet, általános energetikai állapotot is tökéletesen felrezegtet.
Továbbra is, rendszeres vásárlóként,hálásan köszönöm,

 

Kovács Petra

gyógyító, pszichoszomatikus szakember, spirituális terapeuta

2017

Gyógymasszőrként munkám során régóta alkalmazom a kezelések kiegészítéseként a Melinda által készített  testgyertyákat. A gyertyák kiváló minőségűek, a szállítás mindig pontos időben történik. A testgyertyák használatát ajánlom , szakembereknek valamint otthoni használatra mindenkinek.

Köjling Enikő
Gyógymasszőr

2017

Aktív szellemgyógyászként dolgozom. Lévai Borbálánál tanultam a fül és testgyertyázást, közel 15 éve.
Személyes tapasztalataim:
Bronchitises fiatalembernél a hörgők és a torokcsakra gyertyázása után könnyebben vette a levegőt.
Idősebb hölgyeknél idegrendszeri problémáknál citromfű, levendula, borsmenta, citrom illóolajokkal illatosított gyertya hatása azonnal érezhető,azonnali jó közérzetet biztosít.
Hölgyeknél petefészekgyulladás erős alhasi fájdalom szinte azonnal érezhetően enyhül.
Mellben petefészekben lévő cisztákat nagyon sokszor eredményesen sikerült megszüntetni.
Vesegörcs esetén ami nem kellemes azonnal oldódott a fájdalom a gyertyázás után .
Hólyaggyulladásnál 3 4 gyertyázás után tünetmentes lett a hölgy.
Arc-és homloküreg gyulladásban szenvedő több embert sikerült 8-10 kezeléssel megszüntetni.Nagyon hatékony és azonnali hatása van a fülgyertyázásnak a fontos szabályok betartása mellett.
Időskori hallásromlásnál 2 -3 gyertyázás után boldogan tapasztalják hogy javult a hallásuk.
Mellben talált csomó 3-4 kezelés és lélekoldás után a kontroll vizsgálaton nem látható.

Kerti cica mind két fülében alvadt vér volt. Felvettem a kapcsolatot a szellemével engedje meg, hogy meggyertyázzam, megértette, elfordította a fejét és hagyta hogy gyermek fülgyertyával megkezeljem mindkét fülét.
Még egyszer energetikai kezelést kapott és mai napig jól van.
Saját kiskutyám 2000-ben született több éve már nem tüzelt méh gyulladást kapott és mindkét petefészke tele volt gennyes cisztákkal. Az orvos műtétet javasolt amit nem fogadtam el. Kétnaponként gyertyáztam két hét után elindult a gennyes váladék. Homeopátiás szereket adtam neki kb.3 hónap után 16 évesen újra tüzelt ami időben abba is maradt.
Most 17 évesen ismét időben tüzelt és tünetmentes .Ha megműtettem volna biztos hogy nem éli túl. Több ismerősöm cicáját, kutyusát is eredményesen kezeltem test- gyertyával. Mindenkinek ajánlani szoktam otthoni használatra a tenyérgyertyázás, mivel minden szervünk megtalálható és biztonságosan tudja magának gyertyázni.

Dobi Filoména

Reiki mester

2017

Melinda nagyon kedves, gyorsan válaszol, a gyertyákat hamar elkészíti frissen - ez látszik és érződik az illatán. 
A gyertyák szépen égnek.
Fülfájás, füldugulás, fülcsengés esetén szoktam használni a fülgyertyákat amit mindkét fülben égetek az energetikai kiegyenlítődés miatt + a fájós, problémás fülben még egyszer. 
Torokfájás, köhögés esetén 2 gyertyát égetek a torok csakrában ami megszünteti az energetikai blokkot, így a fájdalmat, köhögést, ha szükséges 2 nap múlva még megismétlem. 
Gyomorfájás esetén 2 gyertyát égetek a köldökben. 
Nálunk nagyon bevált, én imádom és szeretettel ajánlom mindenkinek!

Beatrix

2017